Втрещи фенките: Павел Николов се барна със синя коса!

Гласувайте за статията

Павел Николов се барна в синьо!

Рапърът Павел Николов шашна с нова прическа. Ексцентричният изпълнител от известния дует Павел и Венци Венц винаги е бил странен и различен.

Павел Николов

Как ви се струва синият рапър Павел Николов?!

Днес обаче той яко е експериментирал с цвета на косата си. И се е барнал в модерните напоследък сини гами на окосмението.

С тази изгъзица се похвали самият музикант в социалната мрежа Инстаграм. А феновете не останаха равнодушни към приумицата му.

Не за първи път Павел Николов прави различни опити с цвета на косата си. Доскоро той пробваше да се боядисва само в руси нюанси, но сега е решил да прекрачи прага на статуквото и да се впусне в чисто ново превъплъщение.

Докато мъжката половина на последователите му бяха по-скептични и умерени, дамите избухнаха. Те не скриха възторга си и му написаха, че каквото и да се направи винаги ще е хубав.

Павел обаче реши да бъде по-обран в коментарите и не се възторгна особено на мацките, защото вече е обвързан мъж. И то щастливо обвързан с манекенката Кристина Нгуен, която е от виетнамски произход.

Нгуен е луда от любов по рапъра. Именно тя е екзотичната красавица, която преди месеци смени в сърцето му Михаела Филева и вече мечтае да чуе Менделсон с него.

За Кристина Нгуен се знае малко, хобитата й са свързани с мода и обича да е център на вниманието. Но двамата са лудо влюбени и кроят дългосрочни планове за връзката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар