Даниел Петканов и Александра избраха име на бебето си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Даниел Петканов и Александра готови да посрещнат наследника си

Даниел Петканов и Александра избраха име на бебето. Семейство Петканови преди няколко дни обяви в официалните си профили в социалната мрежа Инстаграм, че очаква помощ. Те помолиха своите последователи в мрежата да им помогнат при избора на име на бъдещия им наследник, който ще се появи съвсем скоро.

Даниел и Александра не се притесняват да споделят подробности около личния си живот. Те често се обръщат към последователите си за съвет или с някакво предизвикателство. Когато се разбра, че Александра е бременна, двамата с Даниел попитаха феновете си какъв ще е полът на бебето. Заваляха хиляди предположения. Стана ясно, че семейство Петканови очаква момче.

Сега дойде време за избиране на името на малчугана, който ще се появи на бял свят след по-малко от месец. И младото семейство потърси помощ от последователите си в мрежата.

„Сериозни сме! Това е защото мислим име не детето. Александра скоро ще роди нашия син, а ние все още не сме стигнали до консенсус за името. Помагайте с предложения?“, написа Лудият репортер в профила си.

Александра също помоли за помощ. „Имате ли си любимо мъжко име? Всеки момент се очаква да родя, а с Даниел все още не сме решили как ще се казва синът ни! Дайте ни идеи, моляяяяяя!“, написа бъдещата майка.

Отново заваляха хиляди предложения от почитателите на младото семейство.

И така след хилядите имена, които им бяха предложени от техните фенове, Александра и Даниел вече имат своите фаворити. Това обяви бъдещата майка в Инстаграм. „Такааа… имаме си вече няколко фаворита от предложенията за име на бъдещия ни син, които ни дадохте“, пише Петканова като изброява няколко имена: Филип, Дарин, Габриел, Давид, Борис.

„Благодарим ви за коментарите и креативните предложения“, пише още бъдещата майка.

Даниел Петканов и Александра имат фаворити за име на бебето сн. Инстаграм

Даниел Петканов и Александра имат фаворити за име на бебето сн. Инстаграм

А на кое от тези пет имена ще се спре младото семейство, предстои да видим много скоро.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар