Бареков: Стягат менте консервативна коалиция за Евроизборите! (още подробности)

Гласувайте за статията

Бареков разкри поредната конспирация на политиците ни!

Евродепутатът Николай Бареков шокира мрежата с разкритие за политическите игри у нас. Ето какво заяви той само преди броени часове и то публично:

Бареков

Николай Бареков със скандални разкрития

„Стягат менте консервативна коалиция за Евроизборите. Задкулисието вече дялка проектчето в своята ДС фабрика. Проектчето ще започне с фактическия разпад на Обединените Патреоти по вина на Симеонов.

Който тези дни ще поиска оставката на своя партньор Волен Сидеров под натиска на задкулисието и личните си болни амбиции.

Проектчето включва подсъдимия за отровните детски ваксини Петър Москов, изгонения от майките и децата сатрап Валери Симеонов и бъдещия клиент на прокуратурата и подсъдим душманин на българските пенсионери Каракачанов (агент от ДС Дончо/Иван).

Самият Москов със съмнителен наркомански блясък в очите вече съобщи, че мечтае да заеме мястото на Атака при ПатрЕотите. За водач на менте листата стягат емоционално нестабилен заместник на Каракачанов от ВМРО и настоящ евродепутат.

Поради ред причини няма да използват оригиналните си партийни абривиатури ВМРО и НФСБ, защото те са неприемливи от европейска гледна точка. Най-вероятно ГМО – то ще се кръсти пак с нещо “Патреотично”.

Най-добре е да се кръстят “Патреоти – бъдещи затворници”. Добрата новина е, че този проект ще се провали, защото ще има истинска консервативно-патриотична листа, която ще постави истинските проблеми и техните решения.

Българите ще бъдат над всичко и на първо място. Ще има истинска национално – консервативна алтернатива на статуквото. Разговорите при нас вървят отлично и на принципна основа и без срамни пазарлъци кой да бъде на първо или второ място в листата.

Обратното на амбициите без покритие при алчния тандем на професионалните предатели и долнопробни доносници Каракачанов – Джамбазки“, заяви Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар