Ивайла Бакалова тъгува за дружката си Маринела

Ивайла Бакалова тъгува за дружката си Маринела
4 (80%) 1 vote

Ивайла Бакалова първа дружка с Маринела Арабаджиева

Ивайла Бакалова засвидетелства обич и уважение към дружката си Маринела Арабаджиева, която Интерпол обяви за издирване. Моделката показа, че за нея приятелството е над всичко и не я интересува какво е направила издирваната милионерка.

На 19 декември бизнесдамата навърши 51 години. Но този път не отпразнува личния си празник с приятели. Ивайла Бакалова показа, че не е забравила рождения ден на дружката си и използва профила си в социалната мрежа, за да отправи своите пожелания.

Миската заяви, че за нея Маринела е една зашеметяваща жена и публикува тяхна обща снимка от доброто старо време. Фотосът е заснет в луксозния френски курорт Сен Тропе. На него Бакалова позира до Маринела и Ветко Арабаджиеви.

Сестрата на моделката Божидара също се присъедини, но тя беше далеч по-дръзка в изказването си. Тя заяви, че за нея Маринела е един велик човек, който в продължение на години е имал смелостта да се бори постоянно с различни въздушни кули в милата ни родина.

Блондинката допълни, че не я интересува колко грешна е Маринела и какво е направила, тъй като няма човек, който не греши. Според нея най-важното е да се научим да бъдем просто хора, пише Ретро.бг.

Алекс Арабаджиева също отправи емоционално пожелание към своята майка и заяви, че тя много й липсва. Милионерската наследница изпадна в тежка депресия след ареста на брат си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар