Джуди Халваджиян с шокиращи новини за „Господари на ефира“

Джуди Халваджиян с шокиращи новини за „Господари на ефира“
1 (20%) 1 vote

Договорът им с Нова тв все още не е подновен

След като последното излъчване на култовото предаване „Господари на ефира“, бе през миналата година, Джуди Халваджиян направи шокиращи разкрития.

Ето какво каза продуцентът на предаването Джуди Халваджиян по случая:
„Телевизията се моткаше, така че в момента ние взимаме други мерки. Разговаряме както с тях, така и с други телевизии. Винаги за предаването има вариант да бъде излъчвано по друга телевизия, защото принципите на „Господари на ефира“ понякога пречат на някои хора.

Джуди Халваджиян

Договорът им с Нова тв все още не е подновен

Ние сме отворени за възможности, защото за нас не е важно в коя телевизия сме, а мисията на Господарите да продължи. Предаването ще бъде в тази телевизия, която иска и уважава „Господари на ефира“, категоричен е продуцентът на предаването Джуди Халваджиян.

По всичко личи, че е на път да се повтори историята от времето, когато Нова тв с лека ръка изпусна едно от най-рейтинговите си предавания в лицето на „Господари на ефира“ и то триумфално премина в ефира на Би Ти Ви. Сега тази ситуация е на път да се повтори заради забавянето от страна на медията.

Както вече стана ясно към днешна дата договорът на „Господари на ефира“ с „Нова Броудкастинг груп“, е изтекъл. Това се случи в края на миналата година. До този момент, той все още не е подновен.

Загубата на предаването може да се окаже много по-пагубна за телевизията, отколкото на пръв поглед. Ако това се случи, освен влиятелното предаване, медията ще се прости и със звездите от друго рейтингово шоу – „като две капки вода“ – Димитър Рачков, Васил Василев-Зуека, Мария Игнатова и компания, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар