Димитър Рачков направи шокиращо признание

Гласувайте за статията

Няма да повярвате какво споделя актьорът

Актьорът и тв водещ Димитър Рачков направи признание, с което шокира всички.

При все, че няма никакво съмнение, че Димитър Рачков се нарежда в топ пет на най-богатите български актьори, заедно с Любо Нейков и Захари Бахаров, той очевидно не е щастлив в личен план.

Димитър Рачков

Няма да повярвате какво споделя актьорът

Димитър Рачков споделя:
„Едно време живеех с мисълта, че парите са всичко на този свят. Бях готов да работя на пет места едновременно само и само да напълня джоба. С годините наистина се уредих не с пет, а с десет работи, но това в никакъв случай не ме направи по-спокоен или по-щастлив. Напротив.

Приемаш нови и нови предизвикателства и постоянно се притесняваш, че не се справяш добре, че трябва още да натиснеш педала на газта, за да се получат неща. А в това време животът тихомълком се изнизва покрай теб и дори не те дърпа за ревера, за да ти подскаже, че си изпуснал най-хубавите си години.

При все, че на сцената и на тв екрана Димитър Рачков изглежда весел и енергичен, всъщност е доста интровертен тип. Щом камерите угаснат, Рачков моментално се превръщал в друг човек. Затварял се в себе си и спирал с шегите.

„Светлините, шумът, глъчката ме изморяват до смърт. Дори и най-близките ми приятели се оплакват, че страня от тях, но аз съм длъжен да направя това предателство. Само така имам шанс да се спася от полудяването. Всяка свободна минута гледам да прекарвам у дома и да се радвам на децата ми. Те единствени успяват да ме успокоят и заредят. И Мария, разбира се.

В заключение Димитър Рачков посочва, че напоследък все по-често мисли за смъртта, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Димитър Рачков направи шокиращо признание”

  1. НОНИ

    ян. 08. 2019

    Боже ,какви психолози се навъдили !

Добавете коментар