Меган Маркъл е изправена пред много сериозен проблем

Гласувайте за статията

Сестрата на херцогинята не спира да й създава проблеми

Херцогинята на Съсекс – Меган Маркъл, е изправена пред поредния изключително сериозен проблем.

Семейните дрязги от страна на роднините й продължават. Сестра й е повече от безмилостна в изказванията си за Меган Маркъл. Саманта не спира да прави коментари от рода, че кралското семейство винаги са гледали на Меган Маркъл като на „нежелан гост“ в дома им.

Според нея основната причина за това е фактът, че името й често се появява на първите страници на таблоидите. Несъмнено поведението на Саманта Маркъл се отразява негативно върху рейтинга на британското кралско семейство.

Поради тази причина се наложи да се намеси и Скотланд Ярд. Те са вкарали името на Саманта Маркъл в черния списък. Правоохранителните органи признават, че Саманта не е извършила никакво престъпление, но нападките й срещу кралската фамилия, трябва да бъдат прекратени.

Сестрата на Меган Маркъл отдавна е призната за твърде непредсказуема личност. Тя попадна в негативното полезрение още с първите си критики по адрес на херцогинята на Съсекс, когато стана ясна връзката й с принц Хари.

Отношенията се усложниха още повече след сватбата на Меган Маркъл с принц Хари. Тогава сестра й смири тона и от критики премина към опити за помирение. През октомври Саманта „цъфна“ в двореца в Кенсингтън уж да сложи край на враждата. Почти веднага след това обаче, тя отново подкара стария си репертоар, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар