Димитър Рачков и Мария Игнатова са в шок

Димитър Рачков и Мария Игнатова са в шок
3.18 (63.64%) 11 votes

Двойката е сериозно притеснена от случващото се напоследък

Водещите на предаването „Господари на ефира“ – Димитър Рачков и Мария Игнатова, са в шок.

Причина за това им състояние е изненадващото спиране на излъчването на предаването. Припомняме, че Мария Игнатова и Димитър Рачков се завърнаха в „Господари на ефира“ като екранна двойка през миналата есен. Освен това те дадоха втори шанс на любовния шансон в личния им живот.

Димитър Рачков

Двойката е сериозно притеснена от случващото се напоследък

Както вече стана ясно, „Господари на ефира“ падна от ефира на Нова тв на 31 декември, когато изтече договорът им с медията.
Ситуацията, в която изпаднаха братята Халваджиян, е притеснила доста сериозно влюбената двойка Мария Игнатова и Димитър Рачков. За никого не е тайна, че именно арменците, са основният им източник на доходи.

Димитър Рачков и Мария Игнатова са сериозно притеснени дали Господарите, както и останалите риалити формати на братята Халваджиян, ще се завърнат отново в ефир. Причината за притеснението им е, че именно от тези формати двамата лапат солидни хонорари.

От арт средите издават, че по-измъчена от двамата, е Мария Игнатова, тъй като тя е сред най-големите сребролюбки. Тя е свикнала да води бохемски живот и да й е широко около врата. Именно поради тази причина, тя настръхва само при мисълта, че може да стигне до състояние, в което ще й се наложи да брои внимателно банкнотите, които са й останали в портфейла, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар