Христо Мутафчиев е съкрушен

Гласувайте за статията

Той е сред дългогодишните приятели на покойния Иван Ласкин

Председателят на Съюза на артистите в България – Христо Мутафчиев, е съкрушен.

Причина за това е преждевременната кончина на актьора Иван Ласкин. Двамата с него бяха много близки приятели. При все, че Христо Мутафчиев не е от хората, които разкриват нюансите на взаимоотношенията си, той направи изключение в този толкова тежък за актьорската гилдия момент и проговори за чувствата си.

Христо Мутафчиев

Той е сред дългогодишните приятели на покойния Иван Ласкин

Христо Мутафчиев бе категоричен: „Мъчно ми е много за Иван. Той не споделяше проблемите си, тежките си моменти, а знаем, че е имал такива. Не обичаше да го прави. Беше се заключил в себе си. Иван е много умен мъж, с много бърз ум и много силно развито чувство за хумор. Не е от хората, които си показват болката, изкарват я навън и я обличат в емоция. Таеше я в себе си и може би.. това натежа на душата му в крайна сметка”.

От думите му става ясно, че единственият човек, пред когото Иван Ласкин е разкривал най-тъмните кътчета от душата си, е неговата любима Александра Сърчаджиева. Именно тя бе и най-близкият му човек. Освен това тя е била свидетел и на голяма част от нещата, които са се случили в живота му.

За никого не е тайна, че Иван Ласкин е участвал в различни формати. Винаги, когато бе пред камера, той използваше момента да поднесе истината с усмивка, но и с много ирония. Христо Мутафчиев заключава, че в поведението му винаги е личало живо настроение и именно това е била най-голямата му сила, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар