Нора Шопова изкара тапия за синоптичка

Гласувайте за статията
Бившата манекенка Нора Шопова завърши курс за метеоролози, но смята, че има още какво да научи за новата си професия

Покрай моделството Нора Шопова имала възможността да обиколи целия свят. Тя е първата българка, появявала се два пъти на корицата на модното списание „Вог“. Работила е с агенции в Северна Америка, Европа и Азия, а ангажиментите ѝ са я отвеждали в Ню Йорк, Париж, Лондон, Токио… – пише в. „Укинед“.

Родената в Панагюрище Нора е благодарна за възможностите, които ѝ е давала предишната ѝ професия. Все пак е момиче от средностатистическо семейство и без манекенството не би имала възможност да пътува толкова много по света, да постигне финансова стабилност и да натрупа житейски и професионален опит.

„Кариерата ми на модел ми даде воаяжи навсякъде, но и много ме измори. Пътуванията в един момент дотягат, защото, колкото и голямо да е удоволствието да посетиш ново място, има моменти, в които човек се чувства изтощен. Сега се усещам попътувала и имам нужда да си постоя тук, да си нося пантофите на воля вкъщи“ – споделя 26-годишната красавица.

В началото в телевизията я обучавали Никол Станкулова и Гери Малкоданска, но двете излезли в отпуск по майчинство. След тяхното оттегляне Нора Шопова се записала на курс за метеоролози. Сега вече е завършила обучението си и се справя още по-добре със служебните си ангажименти.

Нора Шопова хвана мъжките погледи

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар