Михаил Билалов – плейбой и на екрана

Гласувайте за статията
Фенове на „Стани богат“ уличиха Михаил Билалов, че подсказва на красавици

Откакто „Стани богат“ се излъчва по БНТ1, водещият Михаил Билалов показва пристрастия към младите и красиви участнички, забелязаха наблюдателни зрители – пише в. „Уикенд“. Актьорът, нашумял с ролята си на мафиота Джаро в хитовата кримипоредица „Под прикритие“, дори нарушава правилата на играта, като помага на по-засуканите състезателки – отбелязва изданието.

Когато някоя красавица седне на стола на богатството и е напът да даде грешен отговор, Михаил Билалов прави всичко възможно, за да ѝ подскаже, че бърка. Ако ли пък срещу себе си има мъж, водещият пет пари не дава как ще се представи играчът. И щом състезателят понечи да маркира някой от неправилните отговори, не го съветва да си помисли по-добре, макар да знае, че ще има издънка.

Неотдавна се стигна дори до прецедент в играта. Русокосата стюардеса Елена Колева-Сиракова се запъна на въпрос за 2000 лева, а дългите ѝ разсъждения за това кой обект фермерът пренася през реката последен в известната логическа задача за вълка, козата и зелката, продължиха рекордните 10 минути. Периодично Джаро подсказваше на младата дама как да отговори и умуваше вместо нея.
„Дай да видим дали работи тази логика!“ – напътстваше красавицата той.
Когато мъж е на горещия стол обаче, Билалов веднага приема грешния му отговор, както това се случи с филологът Илко Сарафски.

Билалов подсказва на красавиците

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар