Бутнаха от стола Лора, изгря звездата на Мартина

Гласувайте за статията
Лора Крумова вече няма да е водеща, сменя я Мартина Ганчева

Водещата Мартина Ганчева, която дълго време бе едно от лицата на кабеларката „България он еър“, а от октомври се присъедини към екипа на „Събуди се“ по Нова тв, ще стане титулярен водещ на сутрешното предаване – пише в. „Уикенд“. Красивата русенка попадна в екипа, след като Лора Крумова излезе в отпуск по майчинство – отбелязва изданието.

Ерудираната Мартина обаче бързо се превърна в любимка на зрителите не само заради красивата си външност, но и заради богатата си обща култура по теми от международната политика до екстремните спортове. След появата ѝ в „Събуди се“ рейтингът на предаването скочил, а силният ѝ старт притеснил предшественичката ѝ Лора Крумова. Амбициозната Лора дори обмисляла варианта да прекрати майчинството си от страх, че може да загуби мястото си в сутрешното предаване. 39-годишната дебеланка била наясно, че законът е на нейна страна и телевизията е длъжна да я вземе обратно на работа. Тя обаче треперела, че може да я свалят от екран. Според хора от кухнята твърде вероятно било Крумова да се върне в ефир, но със своя собствена рубрика, подобно на приятелката си Галя Щърбева.

За разлика от скучноватата Лора Крумова, по-младата и по-атрактивно Мартина грабнала зрителите и с нестандартните си интереси. Ганчева се увличала от екстремните спортове – карала е водни ски по Дунав, стреляла е с пистолет, а най-голямата ѝ страст са танците. Мартина е заклет природозащитник, обича животните, грижи се за кучета и котки, а през свободното си време изработва бижута.

Мартина краси ефира на Нова тв

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар