Божидар Лукарски остави всички без думи с това, което направи след втория си развод

Гласувайте за статията

За негово щастие Аделина му простила и го приютила отново

Бившият лидер на СДС – Божидар Лукарски остави всички без думи с това, което направи след втория си развод.

По всичко личи, че той е на път да се завърне в семейното гнездо при първата си съпруга Аделина, издават от близкото му обкръжение. За никого не е тайна, че бракът му с младата и капризна Ива Йорданова се провали с гръмовен трясък.

Божидар Лукарски

За негово щастие Аделина му простила и го приютила отново

Останал за пореден път сам, ексминистърът потърсил отново уют в дома на вярната си спътница от младежките му години. Припомняме, че Божидар Лукарски напусна Аделина заради любовта му към танцьорката Ива Йорданова.

Въпреки множеството огорчения, които понесла от Божидар Лукарски, майката на двете му дъщери Йоана и Богдана все пак намерила сили да му прости. Тя дори го приютила обратно в семейния им дом в столичния квартал „Младост“, където живели дълги години заедно.

По Коледа, когато Божидар Лукарски бил сам и тъжен, споделил, че най-ценният подарък, който е получавал някога, е книга за бащата, подарена му от двете му дъщери.
След като бил зарязан от танцьорката, Лукарски разбрал, че вторият му брак с много по-младата от него танцьорка, е бил огромна грешка.

Припомняме, че Йорданова го заряза веднага, след като изгуби министерския си пост, а след това сдаде и председателството в СДС, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар