Бременната Петя Дикова не е на себе си

Гласувайте за статията

Тя умира от страх да не падне по заледените столични тротоари

Водещата на предаването Cool…T по Би Ти Ви – Петя Дикова, която е в очакване на първата си рожба, не е на себе си.

От близкото обкръжение на Петя Дикова издават, че тя изпада в истински ужас, когато трябва да ходи по заледените столични тротоари. Това, от което се страхува най-много, е да не падне и да не увреди по някакъв начин бебето си.

Петя Дикова

Тя умира от страх да не падне по заледените столични тротоари

Поради тази причина, тя крачи бавно-бавно по поледиците. Бременността на Петя Дикова все още не й личи, но въпреки това движенията й са по-тромави от тези на мечка, отбелязва „Уикенд“. Преди броени дни тя излязла от сградата на Би Ти Ви по обяд и говорела по телефона с приятеля си – поетът Илиян Любомиров, който е и ко-водещ в предаването „На кафе“ по Нова тв.

С усмивка на лицето щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева му обяснявала, че е усетила как бебето рита. Това, което направило впечатление на околните бил фактът, че тя вървяла със скоростта на немощна старица към ресторанта, в който щяла да обядва.
Забързвала ход само на местата, на които тротоарната настилка била добре почистена.

Докато с едната си ръка държала мобилния си телефон, другата й била мушната в джоба на топлото й палто. Вместо дамска чанта на лакътя й висяла розова пазарска торба, от която се набивало на очи логото на компания за бельо, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар