Цвета Караянчева минава под венчило

Гласувайте за статията

Цвета Караянчева минава под венчилото тази година

Цвета Караянчева се стяга за сватба. Тя и съпругът й Илия са решили тази година да сключат църковен брак.

През 2018-а година двамата съпрузи отпразнували юбилей – 30 години от сватбата си. По този повод те решили да отбележат събитието и с църковен брак. Но покрай работата си в парламента Караянчева така и не успяла миналата година да организира втората си сватба. Затова тя и съпругът й са си обещали, че тази година ще намерят време за това.

Шефката на Народното събрание споделя, че отдавна мечтае за още една сватба. С Илия се запознали като ученици. Цели 4 години се държали само за ръка. Но веднага след излизането от казармата, той й предложил брак. Година по-късно на бял свят се появила дъщеря им. Тогава преценили, че могат да се лишат от църковния брак и да похарчат спестените пари за дъщеря си.

Цвета Караянчева споделя, че Илия е най-близкият й човек. Обича го дори повече от себе си, тъй като е бил до нея в трудните й моменти. Тя не крие, че често мисли да напусне политиката. Но любимият й спира, заявявайки, че по този начин ще разочарова всички, които са и гласувало доверие.

Караянчева не се притеснява да облече бяла рокля на 50 години. Дори е убедена, че така е по-добре, тъй като на сватбата ще присъства любимите й хора. Нейната дъщеря ще й бъде кума, а 4-годишната й внучка – шаферка, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар