Ново изпитание за Мария Игнатова и Димитър Рачков

0

Мария Игнатова и любимият й Димитър Рачков са изправени пред нов проблем

След като решиха да дадат втори шанс на връзката си, Мария Игнатова и Димитър Рачков ще трябва да преодолеят ново изпитание. От началото на тази година двамата влюбени ще изгубят голяма част от приходите си.

Както вече стана ясно, на 31 декември миналата година изтече договорът на продуцентската компания „Глобъл вижън“ с Нова тв за излъчването на предаването „Господари на ефира“. Братята Халваджиян, чиято собственост е продуцентската къща, все още не са решили каква ще е съдбата на Господарите и на останалите формати, продуцирани от тях. Именно тези формати са основен източник на доходи за Мария Игнатова и Димитър Рачков.

Ако братята Халваджиян не изгладят противоречията си с Нова тв, двамата влюбени ще останат без работа. Актуалната клюка гласи, че маститите продуценти планират сключване на договор с бТВ. Но дори и това да се случи, не е сигурно, че частната медия ще разреши излъчването на тези формати.

По-притеснена в случая е Мария Игнатова, която разчита единствено на телевизионните си изяви във формати на арменските продуценти. За разлика от нея Рачков се е подсигурил с допълнителна работа. Той се радва на стабилни приходи от „Забраненото шоу на Рачков“. Но въпреки това и на него няма да се отрази добре свалянето на хитовите продукции, пише ПИК.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.