Ричард Величков на лов (Търси си жена)

Гласувайте за статията

Ричард Величков сподели изискванията си за жена

Ричард Величков е на лов. Фитнес инструкторът активно се оглежда за точното момиче за себе си. Той признава, че от толкова много работа е занемарил доста личния си живот и през новата 2019-та година е време да промени това, пише show.blitz.bg.

„Търся си приятелка. Първото, което би ме впечатлило в една жена, това е усмивката. И изобщо не държа да е Инстаграм момиче (смее се). Искам да е с приятна и най-вече естествена визия. Да може да се общува лесно с нея. Казано по-кратко – колкото по-естествена, толкова по-добре. И по възможност да има и друго занимание, освен обработка на снимки за социалните мрежи“, откровен е Ричард, който през последните месеци не е имал сериозна връзка заради натоварения си график. А и вероятно заради преследване на голямата си цел, анонсирана десетки пъти в шоуто – да стане милионер.

„Работех по 13 часа на ден в един момент. И това продължи дълго. Голям труд падаше. Но иначе няма как да стана милионер, нали така (смее се)“, потвърждава и самият той. И никак не е трудно казаното от Ричард да намери своето потвърждение във фитнес залата, където работи. Той и до днес надвишава нормалната дневна бройка часове за работа, за което говорят красноречиво и графиците му за всяка следваща седмица.

След участието си в „Биг Брадър“ Ричард, противно на очакванията, е направил чудесен рестарт на работните си ангажименти. Докато беше в шоуто, тръгнаха слухове, че фитнес инструкторът е уволнен от работа. Оказа се обаче, че в тях няма нищо вярно. Вместо да бъде уволнен от работа заради изцепките си в шоуто, каквито писания се тиражираха докато беше в риалити формата, сега Ричард дори едва смогва с клиентите. Графикът му е запълнен за седмици напред.

Ричард Величков си търси жена сн. Фейсбук

Ричард Величков си търси жена сн. Фейсбук

Тази година обаче Величков е решил да потърси и правилната жена, която да застане до него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар