Лора Крумова аут от ефир

Гласувайте за статията

Лора Крумова вече няма да се изявява като тв водеща

Лора Крумова се сбогува със сладката си работа. Блондинката, която излезе в майчинство, вероятно няма да се върне като водеща в родния ефир. Ако продуцентите на Нова тв решат да я задържат на работа, сигурно е, че новата й длъжност няма да е свързана с изява в ефир.

Причината за това е високият рейтинг на заместничката на Лора – Мартина Ганчева. Амбициозната брюнетка, която беше едно от лицата на „България он еър“, направи зашеметяващ старт на новата си работа.

Още с появата си в ефира на „Събуди се“ тя вдигна рейтинга на формата. Това никак не се харесва на Лора Крумова, която от самото начало имала лошо предчувствие как ще завърши това. Но въпреки това се надявала, че шефовете й няма да вземат решение за отстраняването й от ефир, тъй като законът е на нейна страна.

От кухнята на предаването издават, че вероятно тя ще се завърне със собствена рубрика. Доказателство за напрежението между нея и Мартина е, че репортажите на Крумова се излъчват единствено в дните, когато Мира Иванова води предаването, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Още с появата си в ефир амбициозната Мартина спечели симпатиите на зрителите. Тя се оказа изключително интересен човек. Водещата не само си пада по екстремните изживявания, но и е върл природозащитник.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар