Ники Кънчев пак се покри на 58-ия си рожден ден

Гласувайте за статията
Стиснатият водещ Ники Кънчев пак не почерпи за рождения си ден

Водещият на „ВИП Брадър“ Ники Кънчев за пореден път затвърди славата си на циция – пише в. „Уикенд“. На 26 декември шоуменът навърши 58 години, но уви той не почерпи нито колеги, нито приятели за щастливото събитие.

Суетният Ники Кънчев си честити сам на себе си рождения ден в социалната мрежа, публикувайки снимка от студентските си години през 1984.
„Честит ми рожден ден! – уведоми за личния си празник приятели и фенове звездата на Нова тв. Той веднага започна да получава поздравления, но почерпи като показа снимка на странна торта с една свещ, забучена на нея.

От години Ники Кънчев е известен в родните среди като една от най-стиснатите родни персони. По същия начин Кънчев се измъкна, когато чукна половин век преди 8 години.
„Рожденият ми ден е веднага след Коледа и не е удобен за празнуване“ – оправда стиснатият си нрав телевизионерът. Преди 2 години Ники Кънчев трябваше да почерпи и за 15-ия рожден ден на предаването „Стани богат“, а преди година на стола му седна актьорът Михаил Билалов.

Най-популярният тв водещ от Нова тв е родом от Червен бряг. Макар че се увличал от литературата, Ники Кънчев завършил математическа паралелка в родния си град – припомня изданието.

Ники Кънчев е голям циция

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар