Реклама за „Дяволското гърло“ зарадва Владо Карамазов

Гласувайте за статията
Владо Карамазов и Теодора Духовникова са доволни от сериала „Дяволското гърло“, в който играят главните роли

Владо Карамазов трябва да дава курбан – така се шегуват приятели на актьора на страниците на в. „Уикенд“. Те най-сетне дочакаха Нова тв да обяви, че пуска криминалния сериал „Дяволското гърло“. В продукцията актьорът играе главната мъжка роля – героят му е разследващ полицай – отбелязва изданието.

Чаровния актьор се впуснал в проекта с много хъс, но близо година и половина след приключването на снимките не било ясно кога ще го види на екран. Владо Карамазов не можел да си намери място от яд, като гледал как в ефир излизат всякакви други продукции и сапунки, само не и неговата кримка.

Щастливата вест, че часът на поредицата най-сетне е ударил, Карамазов научил случайно от тв реклама.
„Сутринта се събуждам, включвам телевизора и гледам клип за „Дяволското гърло“. След секунди го нямаше. Бях сигурен, че ми се е сторило, защото спах през нощта много зле. Остана ми в главата обаче… После седях пред компютъра и вършех нещо, а телевизорът си работеше и чух песен от филма. Това значи само едно – много скоро ще гледаме сериала“ – сподели актьорът в социалната мрежа.

Докато чакаше да насрочат излъчването на новата сага, Владо Карамазов изкара цял сезон в „Откраднат живот“. Наскоро той и Духовникова се похвалиха, че се изгледали криминалето и видяното много им харесало.

Карамазов си партнира с Духовникова

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар