Тотални бездарници напират за актьори в „Шоуто на Слави“

Гласувайте за статията

250 се явиха на кастинг в Шоуто на Слави, нито един не става за заместник на Башиянов
Над 250 души са се явили на кастинг за мястото на Тодор Башиянов в „Шоуто на Слави“, а от няколко вечери забавното предаване излъчва най-колоритните кандидати за мястото на прокудения от Дългия актьор – пише в. „Уикенд“. Уви, негов достоен заместник засега не се появил. Сред кандидатите да делят една сцена с Краси Радков, Мариан Бачев и Иво Сиромахов, не се появи нито един известен актьор – отбелязва изданието.

Мераклиите за звездна слава, предимно безработни артисти, които си изкарват прехраната като сервитьори и шофьори на таксита, отегчаваха и изнервяха журито. Единствено пеещите и рецитиращите дечурлига успяваха да разведрят Маестрото, Иво Сиромахов и сценариста Филип Станев. Дългия окуражаваше всички хлапета и караше екипа си да ги изпращат с аплодисменти, но доста грубо прогонваше най-бездарните и посредствани участници.

Обещание за евентуален ангажимент в някоя актьорска вечер получи единствено 26-годишната Вирджиния Събева, нашумяла като певица в миналогодишния „Х фактор“. Гласовитата блондинка, която прекъснала следването си в Театралната академия, за да работи като певица в Норвегия, успя да впечатли и разсмее журито с образа си на мургава чистачка.
„Много си талантлива, ще измислим нещо да направим заедно“ – окуражи я самият Слави Трифонов.

Слави грубо прогонваше бездарниците

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар