Росен Плевнелиев заведе цялата рода на ски

Гласувайте за статията
Докато Плевнелиев и Деси Банова се забавляват на ски курорта, за бебето им Йоан се грижи баба му Лили

Докато Деси и Росен Плевнелиев слаломирали на ски курорта Банско, бабата сменяла памперсите на малкия Йоан. Банско е любимо място за отдих на Плевнелиеви и миналата година те отново бяха там за ЧНГ. Преди 2 години пък експрезидентът се превърна в рекламно лице на курорта – той взе участие във видео, в което изтъкна предимствата на градчето за практикуване на зимен туризъм.

„Като президент, но и като човек обичам Банско. Всяка година идвам тук с огромно удоволствие със семейството си. Аз съм и президент, който е посветен на европейското развитие на България“ – заяви преди години Плевнелиев.
Преди 5 годин в новогодишната си реч Росен също се опита да рекламира зимния ни туризъм. Кампанията му тогава обаче не се оказа успешна и дори предизвика скандал, защото зад гърба на президента вървяха кадри от Скалистите планини в Америка, а не кадри от наши природни забележителности.

Доскоро Росен Плевнелиев и с къща в близост до курорта Банско – тузарска резиденция в село Баня. Миналата пролет обаче, малко след като се разведе с бившата си жена Юлияна, той продаде имота на морския бизнесмен Йордан Христов – отбелязва в заключение изданието.

Плевнелиев е запален скиор

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар