Зуека и Димитър Рачков се местят в Би Ти Ви от пролетта?

Зуека и Димитър Рачков се местят в Би Ти Ви от пролетта?
4 (80%) 2 votes
Нова тв спря да излъчва „Господари на ефира“, Зуека и Рачков остават в шах

Едно от най-популярните предавания в родния ефир „Господари на ефира“ може да преустанови завинаги излъчването си – пише в. „Уикенд“. За това намекна навръх Нова година продуцентът Джуди Халваджиян. Той оповести, че пуска целия екип в неплатен отпуск през януари.

До неприятната ситуация се стигна след като договорът договорът и продуцентите братя Халваджиян изтече, а от телевизията не са склонни да удовлетворят финансовите искания на „Господарите“, позовавайки се на падналия им рейтинг. Доскоро от медията плащали по 50 000 лева за всеки излъчен епизод, но сега такава сума е прекалено висока са шефовете на медията.

В момента се водят преговори между Халваджиян и Нова тв. Пазарлъците обаче все още не са сближили позициите си.
Спасителен вариант за шоуто бил то да се премести в конкурентната Би Ти Ви, с която също се водят преговори. От първата частна телевизия са готови да приберат от пролетта Зуека, Рачков и компания, но на този етап офертата не удовлетворявала продуцентите.

Съдбата на „Господари на ефира“ ще се реши до седмица-две, като нито един вариант не е изключен. Възможно е шоуто да си продължи по Нова тв, но със силно окастрен бюджет – коментира изданието.

Зуека и Рачков са в неплатен отпуск

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар