Димитър Рачков и Мария Игнатова съсипани от спирането на „Господари на ефира“ (Вижте защо)

Димитър Рачков и Мария Игнатова губят тлъсти пачки сн. ХотАрена
0

Димитър Рачков и Мария Игнатова губят тлъсти пачки

Димитър Рачков и Мария Игнатова са в ступор от спирането на „Господари на ефира“. Миналата есен те се завърнаха като екранна двойка в предаването, след като си дадоха нов шанс и в живота. Както вече стана ясно предаването за телевизионни гафове падна от ефира на Нова телевизия, понеже на 31-ви декември изтече договорът й с продуцентската компания „Глобал Вижън“. Тя е собственост на Магърдич и Джуди Халваджиян, пише pik.bg.

Ситуацията, в която изпаднаха арменците, сериозно притеснила Игнатова и Рачков, тъй като Халваджиян са основен източник на средства в семейния им бюджет. Неяснотата около това дали въобще „Господарите“ ще се завърнат в ефира и какво ще се случва занапред с другите риалити формати, от които Мария и Рачков лапат огромни хонорари като водещи, измъчвала и двамата. Повече обаче се измъчвала Игнатова, която била известна в обкръжението си като сребролюбка.

Мария била свикнала на бохемски живот, да й е „широко около врата“ и да не брои банкнотите в портфейла си.

Откакто е в екипа на „Глобал Вижън“, през последните 10 години, това не й се налагаше. Докато не се изявяваше като водеща на „Господари на ефира“, Мария заработваше завидни суми в музикалните формати „Х Фактор“ и „България търси талант“, също продуцирани от Халваджиян.

Извън „Господарите“ пък Рачков е водещ и на „Като две капки вода“, където си партнира със Зуека още от навлизането на формата в родния тв ефир преди шест години.

Целият този финансов урожай за Рачков и Мария може да секне завинаги, ако арменската фамилия и Нова тв не изгладят противоречията си или „Глобал“ не сключи споразумение с друга медия. С днешна дата се говори, че евентуалният нов дом на „Господари на ефира“ е Би Ти Ви.

Доходи

Дори братята Халваджиян да се споразумеят с първата частна национална телевизия, няма гаранция, че тя ще им възложи продуцирането на същите формати. Което пък означава, че хиляди левове под формата на хонорари, с които Рачков и Мария живеят безгрижно, са „на трупчета“.

Димитър Рачков и Мария Игнатова губят тлъсти пачки сн. ХотАрена
Димитър Рачков и Мария Игнатова губят тлъсти пачки сн. ХотАрена

Повече поводи за притеснения, че ще остане без солидни доходи обаче, има Игнатова. Рачков обикаля из частни партита и разсмива баровци със скечовете си. Успех има и „Забраненото шоу на Рачков“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.