Божидар Лукарски би коляно на бившата си да го прибере (Всичко за драмата)

Гласувайте за статията

Божидар Лукарски се завръща при първата си съпруга, бившият министър тъжи за семейството си

Божидар Лукарски смята да заживее с бившата си първа съпруга Аделина и двете си дъщери от нея. След като брака му с по-младата от него Ива се сгромоляса на бързо.

Бившият министър бил самотен и огорчен след като танцьорката го напусна и потърсил пристан при жената, която заряза заради Ива.

Сника: ХотАрена

Макар й огорчена майката на Богдана и Йоана била склона да прости на неверника. Който щял да се върне в семейния им дом в квартал „Младост”. По Коледните празници бившият син лидер сподели, че двете щерки му подарили книга за бащата. Която се оказала най-ценният му подарък.

Пред Аделина палавият Лукарски си посипал главата с пепел и признал, че бракът му с Ива бил най-голямата му грешка и така я помоли да му прости.

Всеизвестен факт е, че втората госпожа Лукарска заряза половинката си след като той загуби министерския пост. А малко по-късно отърва и лидерството в СДС. Макар това да бе най-трудния момент в живота му амбициозната и меркантилна Ива не се почуди и го заряза.

С поведението си тя потвърди съмненията, че се е омъжила не по любов, а по сметка. А той подведен от ангелския й вид и любовните клетви набързо сключи брак. Който изтрая твърде кратко.

Говори се, че кавгите в младото семейство започнали след като Кабинетът Борисов си даде оставката.  Претенциозната булка на Лукарски ясно му дала да разбере, че не може да се примири с по-нисък пост от министерския. Обстановката в новото семейство се нажежила до червено и всеки поел по пътя си, предават от hotarena.net.

Добре е, че поне нямат деца и сега нито се виждат, нито чуват, разкриват запознати.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар