Бизнесменът Димитър Барбуков даде хляб на Теодора Цонева

Гласувайте за статията
Милионерът Димитър Барбуков нае безработната Теодора за преводачка

Теодора Цонева вече няма да се чуди откъде да взима пари за издръжката си – пише в. „Уикенд“. Идният понеделник дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева ще започне работа при предприемача Димитър Барбуков, а месец по-късно ще вземе и първата си заплата. 50-годишната госпожа ще се труди в новооткрита фирма на милионера като преводачка от италиански – отбелязва изданието.

„Мариана, вдовицата на брат ми Митко Цонев, оказа съдействие. Тя попитала Димитър Барбуков дали случайно нямат служба като за мен. Оказало се, че имат свободен щат в една своя фирма и от 7 януари съм официален преводач на дружеството. Точно такава работа си търсех и я намерих“ – споделя с радост Теодора пред изданието.

Нейното финансово състояние в последните месеци не бее никак добро. Парите, които Цонева взе от продажбата на наследствен имот, свършиха още през лятото на 2018. Оттам насетне щерката на Анахид разчиташе най-вече на помощта на сестра си Ани. Родственицата й изпращаше долари от САЩ, където е омъжена и живее там от много години.

Сестрата на Митко Цонев е много ентусиазирана, че след няколко дни ще е финансово независима. Тя е категорична, че ще дава всичко от себе си на новото работно място и ще оправдае доверието на Барбуков.

Теодора Цонева стъпи на крака

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар