Пипа Мидълтън на луксозна почивка в Сейнт Бартс (Вижте я по бански)

Гласувайте за статията

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс отмарят в Сейнт Бартс, младата майка с перфектно тяло на плажа

Пипа Мидълтън и нейният съпруг избягаха от тежката зима в Лондон. Те заминаха за Карибите на остров Сейнт Бартс, който е по-известен като острова на милионерите.

Сега цялата фамилия на Пипа са заедно. Младите родители са в компанията на родителите на милиардера както и на брата на госпожа Матюс – Джеймс Мидълтън. Който е със свята приятелка. Единствено липсват Кейт и Уилям с децата. Явно херцозите имат своите задължения и не могат да си позволят по-дълга почивка по празниците.

Снимка: elle.ru

Папараците успяха да направят няколко изключителни попадения като заснеха с камерите си сестрата на херцогинята на Кеймбридж по бански. На отиване към плажа по-малката Мидълтън бе с ефирна къса рокля, с шапка и тъмни очила.

Снимка: elle.ru

После фотографите я  щракнаха по бански на английската марка Biondi-London който разкри перфектната й спорта фигура. Няма никакви следи по тялото на сестрата на Кейт, която роди преди три месеца сина си Артър Майкъл Уилямс Матюс. Който се появи на бял свят през октомври миналата година.

Щастливите родители са взели със себе си тримесечното бебе. Но докато те се усамотяват на частен плаж, до който  може да се стигне единствено с яхта малкото хлапе прекарва с родителите на татко си. Те се грижат за пеленачето когато мама и тате ги няма, предават от електронното издание за светски новини elle.ru.

Още снимки вижте в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар