Честито: Кристиан Кирилов забърса гаджето на Фики Стораро! (виж тук)

Гласувайте за статията

Кристиан Кирилов взе акъла на певицата Джулия!

Кристиан Кирилов официално призна, че е баджанак на поп фолк изпълнителя Фики Стораро. Екранният Митак от хитовата поредица „София Ден и Нощ” направи това в навечерието на Бъдни вечер.

Кристиан Кирилов

Кристиан Кирилов хлътна по Джулия

Мускулестият актьор и Фики са баджанаци, защото ги свързва обща жена. И това е поп фолк дивата Джулия. Младата надежда на „Пайнер” и станалият популярен Митак са съвсем прясна двойка.

Поп фолк дивата е първата, която Кристиан представя като своя официална приятелка. След като стана известен, Крис бе преследван от тълпа почитателки. Но така и не успяваше да завърже сериозно приятелства с никоя мадама.

Затова Джулия е първата, която той представи като своя любима. Влюбените гълъбчета се бяха щракнали в коледния кът на един от столичните молове.

Те пуснаха за своите фенове тематична снимка. На фотото влюбените гълъбчета са с червени пуловери, на които пише „Merry Christmas“. Двамата имат и еднакви червени шапки с пискюлчета, гушнати на огромен червен трон между елхички.

Под празничният кадър влюбените са написали следното: „Желаем ви най-прекрасната Бъдни вечер с най-обичаните от вас хора!“, гласи текстът.

Двамата се запознали в популярен столичен фитнес и Кристиан Кирилов веднага бил привлечен от апетитната блондинка. Той побързал да се сдобие с телефонния й номер и само след няколко съобщения уговорили първата си среща насаме.

Хора от обкръжението на актьора твърдят, че досега не са го виждали толкова хлътнал по друга и влюбените вече имали планове да живеят заедно.

Джулия е минала пез леглото на Фики Стораро. Двамата се разделиха, след като сина на Тони Стораро завъртя връзка с Преслава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар