Не издържа: Слави вдигна ръце от Галена и Преслава! (още подробности)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов сащисан от поведението на Галена и Преслава!

И Слави Трифонов не успя да потуши конфликта между Преслава и Галена. Любимите пайнерки се скараха жестоко преди три години при раздаването на наградите „Певица на годината”. И оттогава до днес от приятелството на бившите аверки няма и помен.

Преслава

Галена и Преслава дори не се погледнаха при Слави

Много звезди, колеги и продуценти се опитваха да помирят двете икони, но това така и не се случи. Опит да го стори направи и шоуменът Слави Трифонов.

Водещият винаги е доказвал, че постига целите си. И каквото си науми го прави. За да изпълни намерението си, Дългия покани двечките да участват в новогодишното му предаване. Поп фолк дивите трябваше да делят обща гримьорна, както и обща сцена.

И трябваше да пеят заедно в края на новогодишната песен. Добра идея, само че Слави Трифонов си остана с намеренията. Дни преди излъчване на изданието Преслава и гримьора Цецо Андреев показаха видеа от гримьорната.

На тях се вижда, че Преси пее с всички останали участници – Азис, Тита, Йорданка Христова, но един от участниците липсва и това е именно Галка.

Жената на вафления бос вероятно е закъсняла, само и само да не дели обща гримьорна с отявлената си врагиня. Галена винаги е демонстрирала топли чувства с колеги от другият браншове -Тита, Криско и други, тя пропусна компанията им заради присъствието на Преслава в гримьорната.

И това не е доказателство, последващата постъпка накара българите да разберат, че двете звезди няма да се помирят. Те дори не застанаха редом на сцената, а се наложи между тях да извива глас Азис. През цялото време Преслава и Галена нито веднъж не се погледнаха.

Това отношение накара феновете им да останат крайно разочаровани. Досега те двете се избягваха като дявол от тамян на съвместни концерти. Но дори и новогодишното шоу на Слави Трифонов не успя да изтрие дразгите помежду им.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар