Шок: Случилото се със Стефка Костадинова потресе всички! (виж тук)

Гласувайте за статията

Кой съсипа лицето на Стефка Костадинова?!

Пластичен хирург се изгаври със Стефка Костадинова. От някогашната хубост на спортистката няма и помен. Сега шефката на Олимпийския комитет дори плаши с вида си.

Стефка Костадинова

Стефка Костадинова се вманиачи по пластичните операции

Тя смая присъстващите на церемонията по награждаване на „Спортист на годината”. На фотосите по церемонията се вижда и промененото лице на Стефка Костадинова. То направо е увиснало от многобройните филъри и ботокса, която тя с охота използва.

Очите й едва стоят отворени заради непрекъснатите операции за повдигане на клепачите.

„Не можах да я позная! Какво е направила с лицето си? Стои замръзнало“, коментират изявени родни спортни легенди.

Близки до скачачката ни висок скок твърдят, че тя се е пристрастила към пластичните интервенции. Нейни подчинени са в шок от това, че тя през две-три седмици постоянно посещава клиники за разкрасяване и непрекъснато ляга под ножа.

Тя толкова се е вманиачила да търси вечната младост, че вече се е обезобразила, коментират близки до спортистката.

Затова от предишната красавица в спорта няма и помен. Преди години тя бе една от най-красивите спортистки, а сега е само спомен. Сега е само ботокс и хиулорон. Скулите й са като на китайка, а носът й едва се забелязва.

Шефката на Олимпийския комитет и отчаяно се бори да не се предаде на старостта. 53-годишната Костадинова иска да изглежда добре и заради втория си съпруг, бизнесмена Николай Попвасилев.

Пристрастяването й по пластиките започва през 2005 година, когато си маха запазената марка-бенка на бузата. Оттогава поне 5-6 пъти си е правила пластични интервенции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар