Бомба: Ето го гаджето на 100 Кила, красавицата му взе акъла! (виж тук)

Бомба: Ето го гаджето на 100 Кила, красавицата му взе акъла! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

100 Кила е влюбен до уши, но не иска да разкрие докрай самоличността на гаджето си!

100 Кила най-после показа гаджето си. Рапърът отпразнува новата 2019-та година в известен столичен клуб заедно с много млади хора. И… с новата си приятелка.

100 Кила

Рапърът 100 Кила не иска да покаже лицето на изгората си

В заведението култовият изпълнител не пропусна да изпее емблематичната си песен „Моето момиче” – този път посветена на любимата му.

Музикантът се бе барнал в строг черен костюм. Дамата до него, на която обаче той отказа да покаже лицето, бе не по-малко елегантна. Тя бе на висок ток и разкроена рокля.

Повече от година варненецът здраво е хлътнал по блондинка, чиято самоличност категорично отказва да разкрие. За нея се знае, че не е плеймейтка или модел.

Тайнствената блондинка била интелектуалка и настоявала с гаджето си да не посещават светски купони, а да ходят на културни мероприятия.

След като завъртя любов с красавицата 100 кила не спира да се фука в социалната мрежа как двамата посещават театрални постановки, музеи, както и художествени изложби.

Едно е вярно и това е, че Килата е много влюбен в новата си любима и най-вече в нейния красив ум.

„Много е хубаво, че Килата си е намерил такова момиче – хем красиво, хем умно. Дано покрай нея и на него му светне лампичката в главата, че не може само да рапира, трябва и някакви знания да има.

Надяваме се, че връзката им няма да трае от ден до пладне“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар