Бареков: Фабриката за фалшиви новини заработи още в първите часове на 2019-та! (виж тук)

Ето кой вбеси отново Николай Бареков
0

Николай Бареков изля жлъчта си срещу поредната порция лъжи и измислици!

Евродепутатът Николай Бареков не спира да следи родния печат и телевизионни предавания. Преди часове той изригна вбесен в социалната мрежа с поредната порция обвинения. Предаваме думите му без редакторска намеса:

Бареков
Ето кой вбеси отново Николай Бареков

„В първите часове на 2019 фабриката за фалшиви новини на неолибералната соросоидна фейк мрежа заработи срещу мен и Презареди България на пълни обороти.

Още не изтрезнели от новогодишните трапези и забълваха поредната порция махмурлийска продукция. Благовидни анализи за “популистите в консерватизма” издялкаха обичайните заподозрени Александър Андреев, тиражиран от медиапул и клуб зет.

Отчете се и вестник Сега, който поне не изопачи факта, че ние сме единстените легитимни консерватори, признати в Европа, за сметка на нелепите и обидни квалификации в ….”популизъм”.

Защо? Явно страхът тресе спонсорите им Огнян Донев, Прокопиев и С. Дончев, че платформата Обединени Консерватори ще отвее техните политически ГМО-та с псевдолиберален уклон. Защо се занимават с мен, след като налагат основната лъжа, че “Партията на Бареков” вече не “съществувала”?

Защо тогава ги плаши един призрак!? Ами защото лъжат. Съществуваме и още как. Единствени сме легитимно признати членове на АКРЕ! Аз съм член на ръководството на Европейските консерватори. А благодарение на мен и колегите от Германия, Румъния и Полша партията на Ердоган вече не членува при нас, Консерваторите.

А скоро се задава и тайфунът, който ще отвее ГМО джуджетата на олигарсите от сцената. Това са фактите, които бодат очите на задкулисието – клиентела на съда и прокуратурата. Може би Дядо Коледа през 2019 ще донесе топла килия и раирани пижами за Прокопиев, Огнян Донев и Сие.

А може би и те смятат като колегата консерватор Тръмп, че Дядо Коледа е маргинал. Но как да мислиш за демографските проблеми и бедността на нацията, след като се чудиш ежедневно как да браниш заграбеното от крадливата приватизация и да укриваш милиони данъци?

Трудна задача, господа сенчести олигарси. Затова и мистър Прокопиев изпадна в депресия, загуби желание да ходи на работа и Аз-ът му се разпадна на парченца“, заяви Николай Бареков.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.