Мегз стартира игра в социалната мрежа, ще има подаръци!

Миглена Каканашева - Мегз ще зарадва някои от последователите си в мрежата с прекрасни подаръци. За целта обаче желаещите трябва да участват в играта, която дизайнерката обяви в профила си. Ето какви са точните указания на Мегз: [caption id="attachment_577454" align="aligncenter" width="240"]Мегз Мегз и най-добрата й приятелка от детството[/caption]

"Обявявам ви малка ИГРА за ПРИЯТЕЛСТВОТО... Много често по празниците бюджетът не стига и купуваме за семейството, децата, любовта, а за приятелите не остава.

Затова съм решила да дам на една от вас възможността да зарадва до 3 свои приятелки. Всичко, което трябва да направите е да коментирате като тагнете най-близките ви от 1 до 3 приятелки и да кажете с кой от артикулите ни и защо искате да ги зарадвате (пример: мегз най-топлото палто на света, или пък ампулите за коса - може да избирате от всичко/ пример: защото ме търпят в най-тежките ми депресии и никога няма да ме оставят).

А сега за ПРИЯТЕЛСТВОТО в моя живот. Аз нямам много приятели. Всъщност имам много, но са единици тези, които са ми истински близки. Това на снимката е Ленка.

Тя ми е приятелка от началното училище. И е единствената ми приятелка от дете, която успя да ме изтърпи до днес. Знам всичките гаджета, които някога е имала и тя знае моите. Знае кога се целувах за пръв път, знае в кого бях влюбена в гимназията и кога за пръв път бях с мъж. Заедно за пръв път решихме да си махнем космите на краката на училищен лагер. И точно на нея ревах когато първото ми гадже замина да учи в Англия... Буквално израснахме една до друга и я обичам много. Точно тя е и първият човек от офиса, (след майка ми) който повярва в Мегз с мен. Тя е част от Мегз от времето, когато работихме от вкъщи. “Офисът” ѝ беше на тавана и на ден по минимум 100 пъти се качваше от малката пристройка в двора на къщата ни в Раковски, в която шиехме тогава, до тавана, за да прави пратки.

Шегувахме се, че е Пепеляшка и всеки ден мечтаехме за грандиозното ни бъдеще. Дядо ми още се шегува с нея, че те двамата са основателите на фирмата. А тя и до днес -преживява всеки проблем във фирмата все едно е нейна.

Това е приятелството - общ път, поглед в една посока, грижа, вярност и споделеност. И благодаря на Бог, че ме е благословил с такъв приятел. @elenakolleva Ако и вие имате приятелки, които са стискали ръката ви в най-трудните моменти и са ви доказали във времето, че няма да я пуснат току-така, то коментирайте, за да ги зарадвате с още един подарък. П.С обичам страшно много и ревнивата си приятелка Силвето с трите деца. Много, много", написа Мегз в мрежата.