Явор Дачков с остър коментар за хижарите, оставили човек на студа! (още подробности)

Явор Дачков с остър коментар за хижарите, оставили човек на студа! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Явор Дачков сравни постъпката на двамата хижари с манталитета на българите като цяло!

Журналистът Явор Дачков изригна в мрежата с остър коментар. Той е провокиран от скандала с двамата хижари, които оставиха човек да измръзне на студа навръх празниците.

Явор Дачков

Явор Дачков взриви мрежата с коментара си

Разбра се, че на семейството ще бъдат отнети правата над хижата, но въпросът вече не е в това. Дачков използва случая, за да сравни перничаните с манталитета на множеството българи. Ето какво заяви в профила си:

„Това не са политически елит, нито полковници от ДС, нито хора на Путин или Сорос. От Перник са, не е шега.

Това са обикновени, типични българи, които са получили някаква власт – в случая да заключват вратата на хижата в планината.

И постъпват с властта както биха постъпили мнозинството от сънародниците ни, които иначе много обичат да си обясняват мизериите с лошите политици, международното положение и четирите годишни времена.

Здравият разум и прословутата българска прагматичност са ги водили когато са отказали да отворят на хора в нужда и затруднение. И вродена проклетия, изконна по тези земи.

Българщината е корена на дереджето. Не е Путин, нито Сорос. Нито комунизма или монархофашизма. Истински българи са тия двамцата“, категоричен е Явор Дачков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар