Маргарита Хранова събра фамилията на банкет за РД (Снимки)

Гласувайте за статията

Маргарита Хранова чукна 67 г., естрадната прима даде банкет за близки и роднини

Маргарита Хранова отпразнува подобаващо своята 67-а  годишнина. Певицата събра в луксозен ресторант голямата си фамилия и най-близките си приятели. За  съжаление на купона не бе забелязан нито един неин колега.

Снимка: Ретро

Огромна торта почти метър широка била изненадата на тържеството. Която осветила цялата зала със запалените си фойерверки.

Снимка: Ретро

Марги била засипана с букети от цветя и много подаръци от гостите си, но очакваното уважение от държавата все още не е получила.

Скоро Хранова разкри, че след ходене по мъките най-сетне се сдобила с пенсия. Но какво било учудването й когато разбрала, че и определят 200 лева. Сума, която изобщо не я удовлетворява. Певицата кандидатствала за пожизнена награда пред Комитета по култура. Но от там ни вест, ни кост.

Марги се чуди защо не й я дават и смята, че защото все още има участия на сцената. Така тя коментира разочарованието си , че все още не са й отпуснали 700 лева пенсия. Каквато вземат доста дейци на културата.

Подобно възнаграждение получава и Йорданка Христова. Която след бенефис в НДК се оттегли преди месец от сцената.

Марги Хранова се чувствала пренебрегната от държавата защото колежката й до скоро също имала концерти като у нас, така и в Куба.А се сдобила с голямата пенсия още преди 4 години, ядосва се изпълнителката на „Устрем”, предават от електронното издание retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар