Мариана Векилска се уреди с колосална заплата в Брюксел (Подробности)

Гласувайте за статията

Мариана Векилска със 120 хиляди евро заплата, журналистката на скъпо платена чиновническа служба

Мариана Векилска е уцелила  истински джакпот с назначението си в Брюксел. Макар трудно да е взела решението да се раздели с дългогодишната си работа в телевизията и семейството си пухкавата водеща ще зареже тв кариерата заради високо платена чиновническа длъжност в ЕК.

Снимка: ХотАрена

Работата й ще е отговорна и много натоварена, но заплащането ще е колосално. Журналистката ще се подписва за 120 хиляди евро на година.

Предложението да заема поста дошло още през лятото. Изборът паднал на нея защото освен, че владее английски и немски перфектно има опит пред публика и в медиите.

Освен, че ще получава щедро възнаграждение на Мариана й се полагат и пари за квартира. Колежки на бившата водеща разкриват, че тя вече отлетяла да си търси жилище и да разузнае каква е обстановката.

За нея Венелин Петков казва, че е много ценен професионалист, който ще липсва на всички. И макар да се радва на добра кариера в личния си живот търпи премеждия.

Отначало тв звездата се омъжва за професионален футболист. Двойката е заедно 5 години, но само 5 месеца след сватбата Георги Динков я зарязва бременна. Като причина за раздялата Векилска визира неговите родители. Но след това го изтрива от живота си и от този на дъщеря си..

Години след бягството на съпруг номер 1 водещата започва нова връзка с радио журналиста Симеон Колев. От него ражда сина им Момчил. Но след 15 годишен брак и този е вече в миналото.

Колев и Векилска се разделят преди година като не става ясна причината за развода. Но се коментира, че Симо е този, който е криввал от правия път с други жени. Легенди се разправят за неговите похождения, предават от hotarena.net.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар