Митко Върбанов се хвали, че отказва предложения за работа (Вижте още)

Гласувайте за статията

Митко Върбанов отново готов за битки

Митко Върбанов твърди, че е отказал много предложения за работа. Няколко месеца след позорното си уволнение от „Господари на ефира“ репортерът все още стои без работа. Той се захвана да прави видеа в интернет, където пуска своите разследвания и репортажи, пише „България днес“. Очаквано, журналистът не печели почти никакви доходи от тази си дейност, а трибуната за подобен канал във виртуалното пространство е нищожна в сравнение с рейтинга, който му осигуряваше „Господари на ефира“.

Върбанов има своя версия на случващото се. Той дори се фука, че е отказал няколко предложения за работа. Бивши негови колеги от продукцията по Нова тв категорично не вярват в това. Нещо повече, те са убедени, че никоя уважаваща себе си медия не би взела на работа толкова компрометирано лице в занаята, какъвто е Върбанов.

Митко инсценира побой над себе си по време на репортаж и дори се самоизпрати в болница, без в действителност да има травми и наранявания. Със случая се зае дори Борисов, който нареди проверки по случая и се обяви против биячите на журналисти. Малко по-късно истината се оказа съвсем друга. Тогава Джуди Халваджиян взе решение да уволни дългогодишния си служител и не скри, че е разочарован от него.

„Това е черен печат за една цяла гилдия, а на мен ще ми е белег на ухото за цял живот“, заяви Халваджиян.

Митко Върбанов твърди, че е отказал много предложения за работа сн. Фейсбук

Митко Върбанов твърди, че е отказал много предложения за работа сн. Фейсбук

А Митко Върбанов се завърна в социалната мрежа с нов проект. „Дълго време мълчах. Отказах участия и интервюта в много предавания, защото не съм човек, който иска да създава интриги. Отказах и много предложения за работа. Но чувството ми за справедливост е по-силно от инстинкта за самосъхранение, затова отново съм готов за битки. Има един склад, от който все пак трябва да се измъкне развалената храна. Той е символ и на много други „складове“, които трябва да се разровят, за да се измъкнат порочните практики, корупцията и всичко развалено, което се мултиплицира в обществото ни. Затова стартирам ново авторско предаване в мрежата – „Репортерът“, съобщи Върбанов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар