Александра и Даниел Петканов изправени пред труден избор (Вижте какъв)

Александра и Даниел Петканов изправени пред труден избор (Вижте какъв)
1 (20%) 1 vote

Александра и Даниел Петканов се колебаят за името на първия си наследник

Александра и Даниел Петканов са изправени пред труден избор. Двамата съвсем скоро ще станат родители на момченце, но все още не са избрали име за малчугана. Александра вече е в осмия месец и скоро на бял свят ще се появи първото й дете.

Като известни личности, които искат да бъдат следени в социалните мрежи, Александра и Даниел често споделят подробности около личния си живот със своите фенове. Когато обявиха новината, че ще стават родители, те също попитаха почитателите си дали могат да познаят пола на бебето им. Заваляха хиляди предположения. Оказа се, че семейство Петканови очакват момченце. Това те съобщиха с видео в социалната мрежа Инстаграм.

Сега, месец преди да се роди техният син, Александра и Даниел отново се обръщат към феновете си. А този път въпросът е как да кръстят първия си наследник. „Сериозни сме! Това е защото мислим име за детето. Александра скоро ще роди нашия син, а ние все още не сме стигнали до консенсус за името. Помагайте с предложения?“, обръща се за помощ Даниел към последователите си е мрежата.

Александра също моли за помощ своите фенове. „Имате ли си любимо мъжко име? Всеки момент се очаква да родя, а с Даниел все още не сме решили как ще се казва синът ни! Дайте ни идеи, моляяяяяя!“, пише бъдещата майка.

В страниците и на двамата валят хиляди предложения за имена на сина им. Голяма част от феновете залагат на типично български имена. Други предлагат на двойката да кръсти детето на бащата, т.е. Даниел. Трети са на мнение, че трябва да има буквите и на двамата родители – А и Д, и трябва да се казва Андрей.

Друга фенка на семейството пише, че Даниел и Александра трябва да изберат име с по-предна буква от азбуката. „Колкото по-напред е първата буква от името на детето в азбуката ни, с толкова повече късмет и хубав живот ще бъде възнаграден“, пише тя.

Даниел Петканов и Александра питат феновете си за име на бебето им сн. Инстаграм

Даниел Петканов и Александра питат феновете си за име на бебето им сн. Инстаграм

Какво ще избере младото семейство, ще разберем след по-малко от месец.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар