Златка Райкова най-накрая получи дълго чакания пръстен от Благой (Вижте още)

Златка Райкова най-накрая получи дълго чакания пръстен от Благой (Вижте още)
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова и Благой се сгодили на Коледа

Златка Райкова най-накрая получи доста дълго чакания годежен пръстен. Това се случило точно на Коледа, когато Благой най-накрая се престрашил да й поиска ръката. Очакваше се двойката да се сгоди още докато беше в риалити формата по Нова тв „Биг Брадър“, но това така и не се случи.

Днес Златка и Благой гостуваха в „На кафе“, където разказаха подробности за годежа, както и как са прекарали отминалите празници. Двойката сподели, че са посрещнали 2019-та година в Белград със свои приятели. Бъдни вечер и Коледа Златка и Благой са прекарали тук с техните семейства.

На Коледа Райкова получава и мечтания годежен пръстен, който тя показа с охота на Гала, която очевидно не го беше забелязала. Плеймейтката сподели, че не го е избирала тя, но с Благой са коментирали „какво харесва“. Но това не е била единствената изненада за Коледа от нейния любим мъж.

Благой сбъднал и другата мечта на Златка – да прекара празниците със семейството си. След като Райкова сподели в Къщата на „Биг Брадър“, че иска да прекара празниците със семейството си, футболистът специално им се обадил да се върнат в България, за да са заедно с тях. Златка дори не подозирала за изненадата. Двамата с Благой отиват на летището да чакат техен познат, а всъщност от самолета слиза майката на Райкова. След няколко дни пристига и бащата на плеймейтката.

Златка сподели, че дълго чаканото предложение за брак се е случило пред двете семейства. „Аз се радвам, че се случи, когато сме с нашите близки“, каза бъдещата г-жа Георгиева. Гала пък ги ориса да имат „прекрасна любов, вечна, взаимна и предана“. На това се надява и бъдещото семейство Георгиеви.

Златка Райкова най-накрая се сдоби с доста дълго чакания годежен пръстен сн. Инстаграм

Златка Райкова най-накрая се сдоби с доста дълго чакания годежен пръстен сн. Инстаграм

А какво се е случило с другия пръстен? Върнал ли го е Благой на Големия брат? Можем само да гадаем. Факт е обаче, че Златка се фука с напълно различен пръстен от този, който Благой получи в „Биг Брадър“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар