Ти да видиш: Джулиана Гани си татуира гаджето между… моцарелите! (виж тук)

Гласувайте за статията

Джулиана Гани си татуира Илиян Найденов между бомбите!

Джулиана Гани е получила предложение за работа в местна дискотека на Филипините. Там тя изкара Коледа и Нова година с гаджето си Илиян Найденов. Влюбените заминаха веднага след участието на малката Джулка в шоуто Биг Брадър.

Джулиана Гани

Джулиана Гани втрещи мрежата

Надарената силиконка била поканена за гост звезда в места дискотека. Собствениците на заведението я поканили да разтресе огромните си бомби на сцената малко след като часовника отброил първия час на настъпващата 2019 година.

„Имам честта да направя първото си участие извън България точно на Нова година! И то не къде да е, а чак в Азия! Гордея се, че дори накрай света хората ми се радват и искат да работим заедно!

Дано повечето ми участия в бъдеще да бъдат на такова – Световно ниво! Честита Нова година!“, написа миската на личния си профил.

Красавицата получила предложение за едногодишен договор за участие в Mega Dance Center. Освен там те й предложили да разгърне таланта си и в други заведения на същите собственици.

Тунингованата мадама показа и новата си придобивка. Джулката показала кадри от татус, който се намира между най-голямата й гордост-огромните й силиконови гърди. Там тя си е татуирала надписа „Naydenov’s princess“.

С този жест експанзивната Джулиана Гани показва за втори път колбко е влюбена в мъжа на живота си – фитнес инструктора Илиян Найденов.

Преди да влезе в Къщата на Големия брат тя направи още един жест за здравеняка. Татуира си две звезди на двете си рамена. Същата татуировка има и Илиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар