Денди забърса снажен младок, води го в евтини кръчми! (виж тук)

Денди забърса снажен младок, води го в евтини кръчми! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Денди обикаля столичните кръчми с млад мъж до себе си!

Ексцентричният писател Любомир Милчев – Денди и въпросният младок са неразделни. Те били забелязвани да обикалят столичните заведения заедно. Младежът е доста грациозен и много по-млад от писателя, стърчи с цяла глава над него.

Денди

Денди се хвана с нов младок, пои го в евтини кръчми

Двойката обикновено засяда в стари кръчми в стария център на столицата. Там те могат да си позволят евтин алкохол и дребни мезета.

Обикновено Денди поръчва чиния със сирене или с кашкавал и пие евтина ракия. И после по цели вечери водят разговори със своя сподвижник на литературни и философски теми.

Когато нямат средства за твърд алкохол, двамата се наливат с бира. Но компания задължително им прави мини кученцето на Денди – Хининус.

Бохемът изобщо не е добре финансово. Защото заради вечното му пиянство той не е желан гост в телевизионните студиа. Никой не знае с какво се издържа ексцентрикът. Говори се, че пише къси разкази и ги изпраща в чужбина , като за труда си получава символични хонорари.

Иначе мизерията си личи от пръв поглед във външния вид на някога цветущия „аристократ” .

Палтото му със странни еполети е протъркано и не видяло химическо чистене от петилетка, макар и ексцентрично. Саката му са твърде остарели и демодирани, а обувките му са с излъскани и изтъркани подметки.

Писателят отдавна е скъсал с цветущото минало. То траеше само докато живееше в дома на съпругата си Юлия. Но тя го изгони на улицата, възмутена от паразитното му съществуване и вечното му пиянство.

Затова от години Денди обикаля по квартири. Той сменя и младежите до себе си, защото те трудно изтрайвали вечните му капризи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар