Радина Кърджилова остана без стотинка: Виж за какво профука парите си! (още подробности)

Радина Кърджилова остана без стотинка: Виж за какво профука парите си! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Радина Кърджилова фалира от подаръци по празниците, затрупа близките си!

Радина Кърджилова прахоса много средства за подаръци на любимите си същества. Крехката актриса отворила щедро портмонето си и сега повече от месец ще е на издръжка само на любимия си.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова е повече от щедра към близките си

Тази Коледа актрисата е решила да зарадва повече от щедро своите момчета. И това са любимият й мъж Деян Донков, като и сина им Христо. Наследникът им вече е на година и половина и това е първият му осъзнат празник. Заради което майка му го обсипала с подаръци и най-различни играчки.

Покрай това красавицата решила да зарадва и мъжа си. Радина купила за актьора маркови парфюми, дрехи и часовник. Около елхата брюнетката поставила и романтични свещи, защото двамата с Деян обичали романтиката в дома си.

Донков обаче не успял така романтично да зарадва половинката си. Той взел доста символичен подарък-сребърна висулка с послание.

Не е тайна, че връзката на двамата е доста взривоопасна. Често в публичното пространство се пускаха слухове, че двамата се разделят заради изневери, както и заради агресията на Донков.

„С него сме имали прекрасни моменти заедно. Имали сме и тежки моменти, както във всяка двойка. И има нещо, което ще защитавам докрай и то е, че двамата адски много се обичаме“, пък винаги е защитавала любовта им Радина Кърджилова.

Имаше период, в който мнозина смятаха Радина Кърджилова, че е болна от опасната съвременна болест – анорексия. Тя бе плашещо слаба, а близки и приятели определяха вида й на доста болнав. И изтъкваха причината за него в трудните й отношения с половинката й.

Истина е, че след като стана майка Радина Кърджилова замени бирата, цигарите и твърдия алкохол с полезни неща.

За нея, както и за бебето, да се хранят здравословно се грижеше и таткото, който често бе забелязван да бута количката със сина си по софийските улици. Вероятно любовта все пак е победила и двамата са заедно и много щастливи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар