Наталия Симеонова проговори за проблема си с килограмите (Вижте драматичната й изповед)

Гласувайте за статията

Наталия Симеонова призна, че не се харесва толкова дебела, напълняването й се дължи на заболяване

Наталия Симеонова, която преди години бе ослепителна красавица признава, че с надебеляването й положението е излязло от контрол. Проблемите с визията й започнали по време на развода й с Денис Ризов.

Колаж: razkritia.com

Тогава още по време на предаването „ Море от любов”, на което бе водеща започват нейните неволи. Започва да наддава на кила от депресия и от ужас, че и кариерата й е заплашена.

След като спират и последната й екранна изява в „Предай нататък” Феята на любовта до ден днешен не е получила нито едно предложение за работа и тя се зарича, че повече с телевизия няма да се занимава.

Бившата красавица признава, че всеки средно интелигентен човек би разбрал, че двойната й фигура не се дължи на лакомия или преяждане. А това е здравословен проблем. Блондинката споделя, че е полагала много усилия да се справи с безконтролното си напълняване но в повечето случаи безуспешно.

Симеонова разказва, че когато преминала на 90 дневна диета свалила 10 кила. Но после бързо ги възстановява. Но и споделя, че не е много упорита в диетичните режими, които бързо й омръзват. С неистови мъки сваля по 3 килограма, но после си ги връща. Тя добавя, че никак не се харесва така, но е безсилна.

Колкото до спорта й било забранено да тренира тъй като малка получава травма на главата и от тогава е скарана с упражненията.

Радялата с бащата на детето си смята за най-тежък момент в живота си. Тогава престанала да яде и да спи и се наложило да се консултира с психотерапевт. Именно в този момент хормоните й толкова се разбъркали от предписаните антидепресанти, че красавицата завинаги се разделила с изящната си фигура.

На Наталия й е мъчно и болно, че в България трудно приемат различните и им се подиграват, предават  от blife.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар