Калина Паскалева се скъса от хвалби към… себе си! (още подробности)

Калина Паскалева се скъса от хвалби към… себе си! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Калина Паскалева очевидно е горда от постигнатото през миналата година!

Журналистката и писателка Калина Паскалева не скри гордостта от себе си през изминалата 2018-та година. Тя избухна с обстоятелствен пост в мрежата, който обаче дойде малко в повечко на мнозина. Ето как се изтъкна Паскалева:

Калина Паскалева

Калина Паскалева не крие гордостта си от самата себе си

„Изпратих много динамична, емоционална, напрегната и ползотворна в работен план 2018 година.

Успях да осъществя трите си най-важни проекта – книгата ми “Секретно”, посветена на борбата с домашното насилие и редица кампании, свързани с тази болезнена тема, документалния ми филм “Само смелите живеят вечен живот”, посветен на загиналите български войници в Кербала.

Напълних залите на литературния ми клуб Литературен Клуб „Чети с Нас“ с все повече почитатели на книгите. Естествено, дежурно работих във Фермата, която тази година беше посветена на съединението.

Изключително успешна година изпраща и моето сдружение Вярвам в теб , което благодарение на подкрепата на Министерството на младежта и спорта и Българска федерация по волейбол включи деца със слухови увреждания в Европейската седмица на спорта и Световното първенство по волейбол като доброволци и escort kids.

От своя страна, с помощта на спонсорите ми от credissimo.bg – Кредисимо, лично изградих прекрасна игротека в СУУУС “Проф. д-р. Дечо Денев” на стойност 15 хил. лв. Pulse Fitness & SPA пък награди европейските ми шампионки по лека атлетика за глухи с безплатни тренировъчни карти и работим по изграждането на модерен спортен център в училището.

Естествено, че с всичко това продължава дежурната ми работата като външен автор на 24 часа , ПР на най-хитовата столична дискотека и кампаниите ми, посветени на фалшивите новини със студенти по журналистика, както и документалния ми филм, посветен на войната в Босна “Откраднато детство”.

А, за да не ми е скучно вечер се записах и да уча отново – Публична администрация. Може би се чудите кога си почивам – докато чета книгите, които издава моята любима Victoria Biserova (издателство Enthusiast и “Апостроф”).

Животът е прекрасен, стига да си достатъчно упорит. Благодаря на всички мои партньори, с които правим света с една идея по-стойностен. Благодаря от цялото си сърце на близките ми, че ме търпят с всичките ми настроения и липсата ми от вкъщи дори в най-светлите празници.

Още първите дни на 2019 ще посрещна с нов телевизионен проект, писане на четвъртата ми книга и подготовка на следващия ми документален филм, който силно се надявам да ме отведе в Афганистан.

Пожелавам на всички вас здраве и любов, защото без тях не бихме могли да съществуваме!

П.С: И дано най-накрая успея да откажа цигарите, защото това е единственият ми порок“, сподели Калина Паскалева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар