Бомба: Изповедта на Мегз взриви мрежата! (още подробности)

Бомба: Изповедта на Мегз взриви мрежата! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Мегз отново изненада всички, разкривайки себе си!

Миглена Каканашева – Мегз напусна стария си „дом“, намиращ се в скъп хотелски апартамент в столицата. Тя реши да се пренесе да живее при новия си приятел и, разбира се, направи това публично. Ето какво сподели дизайнерката, типично в стила си:

Мегз

Мегз смени дома си за новата година

„Честита нова година. Пожелавам ви здраве и вътрешен мир… В първия ден на новата година за пръв път от месеци се събудих в стария си апартамент, но само за да му кажа сбогом завинаги.

Събирайки малкото си останали тук вещи, си направих съпоставка между момичето, което влезе в тази резиденция преди няколко години и жената, която събира багажа си днес.

Тук изградих силата си като самостоятелна личност. Станах независима и твърда. Падах, но се научих да ставам с вдигната глава и да не хленча по вечно обелените си колена. Поставих много работни основи и покатерих малко от многото ми предстоящи върхове. Спечелих много награди, научих се да изкарвам пари и изградих име.

Нищо от това, обаче, не ми помогна да изградя дом… Защото оказа се дом не се ПОСТИГА – дом се СПОДЕЛЯ… Жената, която си отива днес вече знае, че домът се определя не от луксозните мебели, а от петната по дивана, които с мъжа ти сте направили, защото сте разлели нещо докато се боричкате.

Не от арт картините по стените, а от спомените в рамките и магнитите по хладилника. Дом е когато теглите чоп кой да сготви, а накрая винаги го правите заедно, защото ви е мъчно, че другият е уморен.

Жената, която си отива днес обича – за пръв път в живота ми и толкова силно, че чак ме боли. Тя плаче доста по-често от онази, която дойде тук, защото за пръв път има много за губене…

И то не е в банковата ми сметка, в гаража, работата ми или някой имот… Жената, която си отива днес по-силно от всякога цени хората около себе си,защото осъзна, че ХОРАТА СА МНОГО ПО-ВАЖНИ ОТ ПРИНЦИПИТЕ, ЦЕЛИТЕ И ИДЕАЛИТЕ.

Нищо от тези неща няма смисъл, ако не дава по-добър живот на вас самите, близките ви и обществото като цяло.

За финал – Попитах се коя от двете жени ми харесва повече и коя е по-щастлива? И отговорът е и двете. Ще си тръгна от тук завинаги днес, но взимам със себе си всичко, което научих. Защото то ще ми трябва много и за домът ми, особено когато в него затичат децата ми, и за работата ми.

През тази година за пръв път изпитах пълно щастие и мисля, че то е защото днес имам всичко -и професионална реализация и семейно щастие. От сърце ви го пожелавам“, написа Мегз.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар