Бареков: 10 000 лева от държавата за всяко новородено българче! (виж тук)

Бареков иска да се дават по 10 бона за всяко новородено българско дете
0

Николай Бареков е убеден, че можем да се справим с демографския проблем!

Евродепутатът Николай Бареков предлага държавата да предвиди 10 000 лева за всяко новородено българче. Както и минимален доход от поне 1000 лева за образовани родители. Ето какво заяви той преди часове:

Бареков
Бареков иска да се дават по 10 бона за всяко новородено българско дете

„Пет хиляди (5 000) новородени българчета по-малко през втората година от управлението на псевдопатреотите, чиито вице Валери Симеонов отговаряше за демографската политика!

Когато фактите удрят през устата и гадовете мълчат. Добре, че майките го прогониха с камъни. Сега трябва да прогонят и Шкембето заедно с шмиргела му Джамбзаина.

Ако наистина България се управлява от Консерватори и “Българите са на първо място” – трябват няколко важни стъпки за ликвидиране на демографската катастрофа.

Гарантиране на минимален базов доход от поне 1000 лева за образовани родители на малки деца и новородени. Бонус от по 10 000 лева минимум от държавата за всяко новородено българче.

Повече пари за подкрепа образованото майчинство и въвеждането на образователен ценз за социалните помощи. Просто е и не струва скъпо.

Особено на фона на 4 милиарда, изхарчени от “излишъка” за 8 самолета и за магистрала, която ще строят без обществена поръчка, финтирайки законите“, заяви Николай Бареков.

Признаваме, че идеята му е прекрасна. Остава само да се реализира и на практика, но тепърва ще видим това…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.