Фамилията на Брендо купува мол в ЮАР

Гласувайте за статията
Жената на Брендо и балдъзъта му препират кокаиновите милиони

Съпругата и балдъзата на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо – Моника Добринова и Десислава Дишлиева, преговарят за закупуването на огромен търговски център в ЮАР – разкрива в. „Уикенд“, като се позовава на отлично започнати източници, близки до семейство Банева. Инвестицията в мола в Кейптаун била за над 130 млн. евро – твърдят запознати. Някои подозират, че Брендо може да се е укрил и в Южна Африка заради огромните средства, които са пренасочили натам роднините му – отбелязва изданието.

Главата на фамилията – Брендо, се издирва вече почти година с червена бюлетина от Интерпол заради влезли в сила три присъди – у нас, в Румъния и в Италия. Семейството му обаче няма тези проблеми и продължава да върти милионите, придобити от трафик на кокаин.

10 години след като прокуратурата внесе обвинението срещу Брендо за участие в организирана престъпна група за пране на пари от наркотрафик, тази пролет то приключи с окончателна осъдителна присъда. Банев получи 6-годишна ефективна присъда, доведеният бу брат Симо Карайчев – тригодишна условна, а сестрите Моника и Десислава бяха окончателно оправдани.

Преди това да се случи обаче, мафиотските роднини бяха заличили имената си от всички дружества, в които имаха участие. Отделно Дишлиева бе прехвърлила и всичките си пари в чужбина. Това е станало на няколко пъти чрез сложна схема от офшорни фирми и подставени лица.

Брендо има присъди в три държави

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар