Кои са наследниците на Роман Абрамович? (Вижте седемте му деца)

Гласувайте за статията

Роман Абрамович е милиардер, но най-голямото му богатство са седемте му деца

Богаташът Роман Абрамович има всичко в живота си, което с пари може да се купи. Но 52-годишният руски бизнесмен притежава и седем деца, които някога ще наследят огромното му богатство.

Абрамович им три брака – с Олга, Ирина и Даша. От първия няма наследници, от втория има 5 и от третия двама.

Ана е най-голямата от брака му с Ирина и е на 26. Тя изучава философия.Преди време 18-годишната Ан скандализира медиите като ходеше с гаджето си на училище с хеликоптер или лимузина.

Баща й бе разстроен от поведението й, но любовната й история свърши преди да се омъжи. Тя живее в Ню Йорк и е смятана за една от най-подходящите му наследници.

Ана
Снимка: crnobelo.com

Аркадий, който е на 25 е първото момче в семейството на милиардера. Той е считан за първи наследник на баща си. Въпреки това младежът сам се занимава с успешен бизнес. Стои начело на компанията ARA Capital и върти електронна търговия.

Аркадий
Снимка: crnobelo.com

София, която е на 23 е наречена „лудото дете”  семейството. Тя се увлича от бляскавия живот и го демонстрира в Инстаграм. Има три коня и скоро е завършила маркетинг и мениджмънт.

София
Снимки: crnobelo.com

Арина е на 17 и за нея казват, че постига всичко, което иска. Тя  се увлича по ездата и баща й дава много пари за да поддържа хобито й.

Илия е петото дете от брака на Абрамович с Ирина. То се обучава в гимназия в Лондон.

Аарон и Лиа Лу
Снимка: crnobelo.com

Аарон и Лиа Лу са шестото и седмото дете на милиардера родени от брака му с Даша Жукова, с която се разведе през 2017 г. Аарон е на 9 години, а Лиа Лу е на 5, предават от crnobelo.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар