Хороскоп за 3 януари, четвъртък

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Кети Мартинова, публикуван във в. „24 часа“

Овен

Днешният ден е пълен както с хубави, така и с неприятни изненади. Доста емоции се очертават за днес. Затова запазете дистанция, за да може да получите колкото се може по-всеобхватна представа за нещата. За някои най-важно е пътуване.

 

Телец

Очаквайте проясняване на ситуацията. Нещо, благодарение на което ви се разкрива истинският смисъл на случващото се. Това означава, че сте достигнали до важен момент, така че следете внимателно всичко.

 

Близнаци

Познавате не само своя потенциал, но и възможностите, с които разполагате. Бъдете решителни и пристъпете смело към своите проекти както в работата, така и в личния живот. Радват ви домашни новости.

 

Рак

Деликатната ви чувствителност ще позволи да отличите изпълнимото от неизпълнимото, полезното от безполезното. Дайте достатъчно време, за да си изясните нещата в цялост и да добиете увереност в себе си.

 

Лъв

Направете крачката, която ще ви отведе до целта. Сегашните обстоятелства са такива, че подпомагат намеренията ви. Възползвайте се от новите шансове, за да сложите в ред делата си. Радват ви придобивки.

 

Дева

Днешните събития са противоречиви, затова внимавайте да не станете жертва на заблуди или на собствените си завишени очаквания. За едни тревогите са административни, за други – лични или служебни.

 

Везни

Гледайте на нещата мащабно, за да видите перспективите. И не пренебрегвайте интуицията си, ще ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. Оживление има и в интимен план.

 

Скорпион

Оставете временно всичко така, както е и изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво да направите и коя е най-печелившата тактика. Става дума както за лични, така и за служебни дела.

 

Стрелец

Направете решаваща крачка. Ако я направите, скоро ще се доберете до независимостта, за която мечтаете. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо с голямо значение за вас. На подкрепа обаче не разчитайте.

 

Козирог

Обстоятелствата не са подходящи да прокарвате идеите и инициативите си. Не се инатете и изчакайте по-подходящо време и не унивайте, ако по една или друга причина не осъществите своите замисли докрай.

 

Водолей

Времето на мъчително очакване най-накрая отминава. Вече сте на верния път, който ще ви отведе до резултатите от отдавна замисляните планове. Не пестете усилия, докато не постигнете целите си. Късметът е с вас и в работата.

 

Риби

Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Необходимо ви е време, докато изработите ясно становище и добиете увереност в себе си. Става дума за бъдещето на нещо важно.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар