Мариана Векилска опъна бръчки за Брюксел (Вижте как се подмлади)

Гласувайте за статията

Мариана Векилска си ремонтира фасадата за Брюксел, журналистката се подмлади

Мариана Векилска, която изненадващо напусна бТВ и обяви, че заминава на работа в Брюксел се стяга активно за новото си поприще.

Журналистката хукнала по най-престижните козметични клиники в столицата за да се подмлади и да изглежда ослепително на новата си работа. 44 годишната Векилска, която се разведе е отдели доста време на лицето си.

Снимка: Фейсбук

Тя започнала от веждите като с тях най-дълго са се занимавали специалистите. Докато се получи такъв ефект на плътност, който отговарял на изискванията на Мариана. Изписването им започнало още от ноември и само преди два дена тя обяви, че е доволна от процедурата.

Бившата водеща на националната медия се е подложила и на серия процедури от най-модерната напоследък мезотерапия. Която е много популярна сред звездите защото щади кожата.  И наистина Векилска няма нито едно петно по лицето, което изглежда свежо.

Снимка: Фейсбук

Бръчките по лицето й са грижливо запълнени, а устните й са сочни и плътни. Така изглеждат след терапия с хиалурон. Явно се е подложила и на такава.

Мариана Векилска от доста време има проблеми с наднорменото тегло и затова често става пациентка на разкрасителните клиники. Които правят всичко възможно журналистката да е в блестяща форма.

Макар напускането й на бТВ да предизвика буря сред почитателите й в социалните мрежи те се радват за своята любимка. И й пожелават успех в кариерата и много нови предизвикателства, предават от електронното издание за светски новини hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар